Zadnja navodila

Zadnja navodila

Še malo, pa ga bomo dočakali – Gorski tek Krvavec 2015. Trudimo se, da bo vse potekalo čim bolj gladko in brez zapletov. Za vas smo pripravili zbir pomembnih informacij, da se boste lažje orientirali na samem dogodku.

gorski-tek-krvavec-kompresijske-dokolenke-trail

Kako do nas?

Zemljevid z lokacijo štartnega prireditvenega prostora (pri spodnji postaji kabinske žičnice) ter parkirišč je podrobno opisan na strani RTC Krvavec.

Prijave in izdaja štartnih številk

Ob 8:00 se odpre prijavno mesto in mesto za izdajo štartnih številk, ki bo locirano pred spodnjo postajo kabinske žičnice. Cena prijave na dan dogodka je 20 €. Poleg štartne številke vsak tekmovalec prejme darilno vrečko s kakovostno spominsko majico, izotoničnim napitkom ter darilnimi boni sponzorjev. Vsak tekmovalec prejme tudi bon za brezplačno povratno vožnjo s kabinsko žičnico ter bon za malico, ki jo bo pripravljal najbolj strastni Masterchef Jernej Nejc Goličnik. Izbirali boste lahko med testeninami z lososom ali s špinačo.

Oddaja prtljage za transport na cilj

Pri prevzemu štartne številke boste lahko oddali vašo prtljago. Opremili jo bomo z vašo štartno številko in takoj po štartu prepeljali na cilj. V ciljnem prostoru bo označeno mesto, kjer boste svojo prtljago na podlagi svoje štartne številke lahko prevzeli.

Štart in ugodnosti za spremljevalce

Štart teka je ob 10:00. Če imate spremljevalce, to povejte pri prevzemu štartne številke, da vam damo dovolj bonov za spremljevalce. Z bonom imajo možnost ugodnejšega nakupa vozovnice in kosila (namesto 15 € z bonom samo 11 €).

Oznake na trasi

Trasa poteka večinoma po markirani planinski poti. Proga bo označena z rdeče-belimi zastavicami ter rdeče belim opozorilnim trakom.

Okrepčevalnice

Na poti boste imeli dve okrepčevalnici z vodo. Prva bo približno na polovici, druga pa pri brunarici Sonček, slab kilometer pred ciljem.

Cilj

Cilj bo postavljen ob terasi na Plaži, tako da bodo navijači in drugi obiskovalci Krvavca lahko s terase spremljali prihod tekmovalcev. V cilju vas bodo čakali voda, izotonični napitki in sadje.

Razglasitev rezultatov in nagradno žrebanje

Potrudili se bomo, da bo razglasitev v roku pol ure po prihodu zadnjega tekmovalca v cilj. Razglasitev bo potekala na terasi (predvidoma okoli 12. ure).

Čas pred podelitvijo pokalov najboljšim bo zapolnila predstavitev novosti v svetu športnih nogavic. Tam si boste lahko ogledali in kupili tudi naše kompresijske dokolenke TRAIL. To bo zadnja možnost za nakup po akcijski ceni 14,90 €.

Po razglasitvi najboljših tekmovalcev bomo opravili  nagradno žrebanje štartnih številk, zato vas vabimo, da ostanete z nami.

Na skorajšnje snidenje!

02. 07. 2015|